2020. március 31., kedd

Szelet torta üvegbe töltve


Szelet torta üvegbe töltve...


Az elmúlt időszakban kialakult koronavírusos helyzet miatt sokat gondolkoztam, miként tudnék tenni annak érdekében, hogy ne kelljen lemondani senkinek a süteményről. Bár sokan döntöttek úgy, hogy elhalasztják a nagy szülinapi, családi ünnepségeket, talán nem kell teljesen lemondani mindenről.

Hogy mégse maradjatok édesség nélkül és hogy szűk körben is tudjatok ünnepelni egy kis édességgel, üvegbe töltött sütijeimet most Budapest területén házhoz szállítom Nektek.

Küldjétek el rendelésetek szerda délután 16:00 óráig a hamucipoka@gmail.com címre, vagy privát üzenetben a Facebook oldalamon, hogy melyik ízből és mennyit szeretnétek, valamint, hogy hova kéritek a szállítást és én pénteken/szombaton viszem Nektek a hétvégi nassolnivalót üvegben. Egy üveg egy szeletnyi tortát rejt, így akár többfélét is meg tudtok kóstolni és egy 2-3 fős családnak sem kell egy egész tortát megvenni.

Válogassatok bátran, itt találjátok a jelenlegi kínálatot és az árakat és garantáltan édes lesz a hétvége. Mert most kellenek igazán azok a boldogság hormonok!
Vigyázzatok magatokra, maradjatok otthon ha tehetitek, lesz süti hétvégére :)


 Rendelj tortát, desszertet akár üvegben, ahogyan Te szeretnéd! 
Információk és elérhetőségek ezen a linken!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése