Ha tortát rendelnél....

... akkor a legjobb helyen jársz!

Ha minőségi alapanyagokból készült, különleges, egyedi tortát szeretnél bármilyen alkalomra, akkor keress bátran a lenti elérhetőségek egyikén.

  • Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom, mint pl. magas kakaótartalmú csokoládé, vaj, állati tejszín, igazi dió, vagy gyümölcs.
  • Fontos, hogy lehetőleg 1-2 héttel a határidő előtt keress, hogy a tortád valóban olyan legyen, ahogyan azt kigondoltad és hogy én is be tudjam ütemezni a rendelések mellé.
  • Mielőtt megkeresnél, mindössze annyit kell átgondolnod, hogy hány szeletes tortát szeretnél és milyen ízben. Minden más csak egyeztetés kérdése.  
  • A tortákba használat ízeket erre a linkre kattintva találod. A kínálat néha változhat, vagy bővülhet a szezonnak megfelelően, illetve kísérletezéseim sikereinek függvényében. Ha esetleg mégsem találnál kedvedre való tölteléket, jelezd hogy milyet szeretnél és egyeztetünk.
  • A legkisebb rendelhető torta 12 szeletes, emeletben  24 szelet. 
  • Mivel minden torta személyre szabott, az ára is egyedi elbírálás alá esik, ami a forma, íz és a méret egyeztetése után kerül megállapításra. 
  • Esküvői torták esetén én fontosnak tartom a személyes találkozót, amire igény szerint lehetőség van, mert szeretném, hogy a fontos nap egyik legfontosabb eleme emlékezetes is maradjon.
Amit garantálok, hogy az elképzelésednek megfelelő tortát készítem el Neked, legyen az hozott kép, vagy saját ötlet alapján kigondolt. Ha esetleg bizonytalan vagy a kinézetét, vagy ízét illetően, akkor szívesen segítek javaslatokkal, képekkel, hogy a tortád valóban olyan legyen, amilyen az adott alkalmat emlékezetessé teszi, legyen az születésnap, évforduló, születés, vagy esküvő.
Eddig elkészített tortáimat a galériában könnyen megnézheted.


E-mail: hamucipoka@gmail.com
Telefon: +3670/4139002
És persze a Facebook oldalamon keresztül is írhatsz!
Torták átvehetők személyesen a Budapest III. kerület Monostori út 15 szám alatt, vagy kérhető házhoz szállítás is Budapest, Budakalász, Pomáz, Szentendre területére előzetes egyeztetés alapján, 1.500 Ft-os szállítási költség mellett.

Csak egy kis édességre vágysz? Egy szelet torta üvegbe csomagolva! Erről itt olvashatsz bővebben!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése