2020. augusztus 27., csütörtök

Benáta és András tortája


 

Idén Benáta és András is megkeresett, hogy készítsem el esküvői tortájukat...

Szintén kis létszámú esküvő mellett döntöttek május végén, egy szerényebb kinézetű torta kíséretében. Kabátka nélküli torta, tetején bazsarózsákkal. Benáta hamar a szívemhez nőtt, mert bár személyesen nem találkoztunk és mindent írásban egyeztettünk le egymással, nagyon határozott de nem túl bonyolult elképzeléssel érkezett. Viszont a kért ízvilággal meglepett, hiszen levendulás citromos töltelék mellett döntöttek. 





Őszintén szólva először azon gondolkoztam vajon felhívjam a fegyelmét arra, hogy ez az íz igen megosztó tud lenni. Vagy örüljek inkább, hogy bátran bevállalták a számomra egyébként nagyon kedves ízkombinációt. Aztán a vagányság mellett tettem le a voksom és úgy voltam vele, tudják ők mit akarnak és ez így van jól. És végül kiderült, tényleg bevállalósan döntöttek az íz mellett, az ifjú ara utólag elmondta azt is, hogy kíváncsi volt kinek hogyan fog ízleni, de végül minden tányér üres volt és mindenki dícsérte. 
Így született meg hát Benáta és András kabátka nélküli tortája, cukorból készült bazsarózsával a tetején, levendulás-citromos ízben. Köszönet a képekért! 

És a visszajelzés amit kaptam:

"Annyira de annyira finom volt a torta amit készítettél nekünk! És nem beszélve, hogy milyen gyönyörű!!! Mindenki el volt ájulva tőle! Köszönjük szépen még egyszer!!! .... Még a pincért is megkínáltuk vele és ő is visszajött odasúgni a fülembe, hogy nagyon finom volt a torta!"

Szóval ilyenkor szoktam nagyon nyugodtan és leplezetlenül sírni :)



Rendelj tortát, desszertet, ahogyan Te szeretnéd! 
Információk és elérhetőségek ezen a linken!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése